top of page

Tiril

Jeg er så glad for å ha Priscilla som PT etter fødselen min. Hun er veldig motiverende, kunnskapsrik og inspirerende og jeg føler meg mye sterkere allerede. Jeg lærer masse om hvordan kvinnekroppen fungerer/ikke fungerer etter en fødsel, og hvordan man kan trene seg tilbake i form. I tillegg får jeg ha med babyen min- noe jeg ser på som et stort pluss. Jeg trente også med henne en time som gravid, noe jeg syntes var svært lærerikt mtp hvilke muskler man bør trene og ikke under svangerskapet. Da hadde jeg og mannen min en dobbeltime med henne slik at vi begge lærte øvelser som passet meg som gravid. 

Jeg anbefaler henne virkelig til andre som enten er gravide eller nettopp har født.»

 

Liv Hilde

Priscilla er utrolig utadvendt og hyggelig, en det er lett å slappe av sammen med. Det kommer godt med når man skal utfordre seg selv gjennom ulike øvelser og tyngre vekter! Hun er flink til å veilede, kommer med nyttige tips og tilpasser programmet når nye behov dukker opp underveis. Rett og slett en rå dame som gjør det gøy å trene!

 

Karen 

Å finne tid til å trene som småbarnsmor er nesten umulig. Litt lettere blir det når man har trening i arbeidstiden, og når man i tillegg vinner gratis PT-timer, finnes det bare dårlig unnskyldninger igjen. Priscilla er mor selv og har et stort og ektefølt engasjement for å styrke kvinners opplevelse av egen helse og kropp i forbindelse med den fysiske og emosjonelle berg- og dalbane det er å få barn. De siste ukene har jeg hatt gleden av å trene med Priscilla, som har gitt meg mange gode øvelser jeg kan gjøre hjemme i egen stue. Jeg anbefaler henne til alle småbarnsforeldre som vil jogge med noen som forstår hvordan man trener kroppen før/etter graviditet. Takk for at du fikk meg igang Priscilla!

 

Line

Jeg er så glad for at jeg meldte meg på Pricillas program. Jeg har mye erfaring med trening fra tidligere og er imponert over kvalitet på alt fra innhold til oppfølging. Her er møter man en generøs instruktør som byr på et vel av god teknikk, råd, hjelp ved øvelser, oppfølging og generelt masse kompetanse rundt kvinnekroppen, graviditet og postpartum. Opplevde at jeg ikke bare satt igjen med bedre form, men masse treningsglede, latter, læring og mindre frykt i forbindelse med kropp, fødsel og endringer. Kan anbefale trening med Priscilla for alle, gravide eller ikke. 

 

Marte

Priscilla har fått meg til å gå fra å ikke ha et forhold til styrketrening til å virkelig digge det. Hun er kunnskapsrik og inspirerende å trene sammen med - jeg lærer noe nytt hver gang. Hun veileder meg i klassiske styrkeøvelser, og legger alltid til en kul og annerledes øvelse eller to som gjør treningen variert og gøy! Sammen har vi satt mål og jeg har hatt en progresjon jeg bare kunne drømt om før sommeren. Jeg gleder meg til hver PT-time med Priscilla, og anbefaler henne på det varmeste. Fordi varmt blir det! 

Synne

Jeg anbefaler Priscilla på det sterkeste for opptrening etter graviditet og fødsel. Priscilla lærte meg mange skånsomme øvelser og hvordan jeg burde legge opp treningen for å bygge meg sakte opp igjen og hindre skader. Jeg følte meg veldig trygg i oppfølgingen og ble motivert underveis til å fortsette arbeidet alene. I tillegg til å være en dyktig personlig trener, er Priscilla veldig omsorgsfull, morsom, rolig og hun strakk seg lenger enn man kan forvente av en PT. Med Priscilla får du alt en nybakt mamma trenger av en trener. 

 

Marthe

Etter en inaktiv graviditet er jeg superglad for at jeg møtte Priscilla. Hun er en dyktig og støttende PT som gjør sitt ytterste for at jeg skal nå mine mål. Å kunne trene uavbrutt mens hun har sønnen min i bæresele er så godt. Treningene våre er varierte, og jeg lærer så mye. Man kjenner virkelig at man har trent når man er ferdig! Hun har forståelse for at mammalivet er tøft noen ganger og tilpasser øktene etter meg og min dagsform. Priscilla er kunnskapsrik og behagelig å være sammen med og man føler at man virkelig kan være seg selv. Hun er en superdyktig PT og et fantastisk menneske!

Maria

Å trene med Priscilla er ukas høydepunkt! Priscilla er kunnskapsrik, tilpasser styrkeøvelsene etter mine ønsker og behov og er skikkelig motiverende å trene med! Jeg hadde ikke trent styrke på flere år før jeg begynte å trene med Priscilla, nå trener jeg styrke en gang i uka - hver uke! 

 

Linda

En stor takk til Priscilla som setter kvinnehelse i fokus. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være en del av PT gruppa di under svangerskapet. Du har gjort meg tryggere og mindre bekymret for å gjøre noe «feil» i forhold til trening og det å holde seg i bevegelse som gravid. Og jeg har blitt mer bevisst på pusteteknikker og aktivering av muskler jeg ikke ante jeg hadde.  Jeg gleder meg til vi sees igjen

 

Dorthe og Emilie

Vi er to søstre som ønsket å komme oss i form etter fødsel. Vi begynte med gruppetimer (mor og barn), men ønsket i tillegg mer
tilpasset trening. Det er hyggelig og inspirerende å trene sammen med
Priscilla, og vi ser frem til hver PT-time. Barna våre liker også treningen. Priscilla underholder babyene våre samtidig som hun gir oss
et morsomt og utfordrende program. Timene har motivert oss til å legge ekstra innsats i treningen, og kombinert med gruppetimene for både mor og barn kjenner vi på mestring og treningsglede som gir energi i en
eller så travel hverdag

 

Emilie

Trening med Priscilla har gitt meg et resultat jeg er veldig fornøyd med og stolt av. Har god kontroll i bekkenbunnsmusklene og er så takknemlig for det, spesielt i ulike situasjoner hvor babyens behov kommer først. Priscilla legger også opp til å trene på egenhånd, og følger opp veldig individuelt, noe jeg har satt stor pris på.  
 

bottom of page